Весели празници, пожела Димитър Николов на бургазлии, а от общинския

...
 Весели празници, пожела Димитър Николов на бургазлии, а от общинския
Коментари Харесай

Кметът на Бургас с добра новина, вижте дните, в които Дядо Коледа ще раздава подаръци до елхата!

 Весели празници, пожела Димитър Николов на бургазлии, а от общинския пресцентър оповестиха, че чак до Коледа ще продължат концертите

Голямата сцена на “Тройката ” ви чака! Вижте и дните, в които Дядо Коледа ще раздава дарове до елхата! Това показа във Facebook кметът на Бургас Димитър Николов. 

Весели празници, бургазлии, добави той.

Междувременно от общинския пресцентър оповестиха, че чак до Коледа ще продължат концертите на площад „ Тройката “.

Община Бургас още веднъж дава огромната сцена на площад „ Тройката “ на голям брой бургаски музиканти и артисти, ансамбли и диджеи. Чак до Коледа те ще свирят за жителите и гостите на града в избрани дни и часове.

Нека се усмихваме и забавляваме повече в края на сложната година. Посещавайте декемврийските концерти и възнаграждавайте бургаските гении с овации!

Днес от 17:00 часа EUPHORIA ще радва почитателите си.  Бургаската Pop/Rock група извършва трибют на Pink /Pinkynation Projekt/ и кавър версии на разнообразни поп и рок реализатори, авторска музика.

От 18:30 часа пък на сцената ще излязат YAVI и Веси Бонева. Те ще изпълнят и най-новата Коледна ария на МАЛКИТЕ. Децата ще чуят и други произведения от детския албум на групата, с цел да се забавляват и танцуват с настъпващите празници.

Точно в 18:45 часа пък стартира DJ PARTY с присъединяване на DJ Double D.

В сряда е идващият концерт на площад „ Тройката “. От 17:00 часа на сцената ще забележим Бургаски духов оркестър, който е притежател на „ Златна лира “, „ Кристална лира “ и най-високото отличие „ Кристално огърлие “ на Съюза на българските музикални и танцови дейци.

От 18:30 часа пък ще ни радват Анна Стефанова - сопран и Сергей Барс – пиано с арии из известни оперни и оперетни творби.

В четвъртък от 17:00 часа пък е концерта на „ Горещ пясък “. Групата поддържа традициите на благозвучност и непосредственост с бургаската аудитория, написа burgas.bg. От 18:30 часа пък стартира DJ PARTY с присъединяване на DJ Pokera. 

Групата CLOUD EMBRACE, която извършва акустична музика, сплотяваща звученето на китара, глас, чело и перкусии, ще излезе на огромната сцена на „ Тройката “ в петък от 17:00 часа, а след 18:30 веселбата ще продължи с DJ PARTY с присъединяване на DJ Zhivko.

Следващата събота в 12 часа ще забележим на „ Тройката “ и обичаната национална певица Жечка Сланинкова с  оркестър „ Странджа “, а от 17:00 часа стартира концерта на барда Самуел Мануелян. Музикантът, който е измежду носителите на огромната премия от състезанието „ Срещу вятъра “ на Международният бардфестивал „ Солени ветрове “, ще излезе на сцената със своя бенд. 

„ Самуел основава освен музиката, само че и текстовете на своите песни. Предпочита да написа на британски, казвайки, че с цел да се направи прелестен текст на български би трябвало огромен лиричен гений, който той сега стартира да развива “, написа burgas.bg.

 От 18:30 часа пък купонът ще продължи с DJ PARTY с присъединяване на DJ Double D.

За 20 декември пък е очакван същински музикален маратон, под наслов „ Под елхата “. Той ще стартира в 17:00 часа и в него ще вземат присъединяване и надарени възпитаници от  ОУ “Елин Пелин “ -  Народен хор „ Трепетлика “, ДФФ „ Шарени гайтани “, Вокална група от 1-ви клас,  Танцов състав към ОУ „ Елин Пелин “, Вокална група „ Щастливци “, и самостоятелните реализатори Велина Калоянова, Ивелина Георгиева и Деян Генов. Докато те пеят и танцуват, Дядо Коледа, Снежанка и техните елфи ще раздават дарове, предоставени от родителите. Всички, които желаят техните деца да получат своя подарък от тях, могат да го донесат на място. В 18:30 часа пък стартира концерта на YASEN AND FRIENDS. Групата извършва както типичен рок, по този начин и своя авторска музика.

„ Под елхата “ ще продължи и на 21 декември от 17:00 часа. Тогава отново ще се раздават дарове, а на сцената ще забележим гениите на учениците от СУ „ Добри Чинтулов “ и Танцова школа „ Огин “.

„ Горещ пясък “ и „ STIFF BONES “ също ще вземат участие в „ Под елхата “, само че на 22 декември. 

Оркестър „ Жарава “ със солисти Ирена Станкова и Лазар Налбантов пък ще радва почитателите на странджанските песни на 23 декември от 12 часа, а от 17:00 стартира концерта на LEMON BOX. Купонът ще приключи с DJ PARTY на DJ Zhivko.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР